Pai tips

In het hoge noorden van Thailand ligt de onder backpackers erg geliefde plaats Pai. Omringt door bergen en verscholen in de ruige jungle ligt het kleinschalige en lieflijke backpackersoord. Jaarlijks wordt Pai bezocht door een groot aantal liefhebbers van natuur, trekkingen en rust. De prachtige omgeving vol met watervallen, bergdorpen en schitterende groene rijstvelden werkt als een magneet. Pai ligt op relatief korte afstand van de populaire stad Chiang Mai en is daarom snel en eenvoudig te bereiken. Lees de Pai tips en kom meer te weten over deze geweldige bestemming.

Over Pai

Pai is een paradijsje op aarde. Dat hebben helaas steeds meer en meer reizigers ontdekt. Hoewel Pai een aantal jaar gelegen nog vrij klein was met nog niet al te veel hotels en guesthouses, begint de plaats steeds groter en groter te worden. Er komen steeds meer voorzieningen bij zoals internetcafe’s, restaurant en reisbureaus.

Gelukkig is het nog altijd erg de moeite waard om naar Pai te reizen. De rust en de prachtige omgeving voegen absoluut wat toe aan je verblijf in Thailand. Je kan je makkelijk een aantal dagen vermaken in Pai en eventueel in de omgeving tijdens één van de geweldige trekkingen die je er kunt maken. Op diverse plekken in de stad worden trekkingen in Pai en de omgeving van Pai aangeboden. Tijdens deze trekkingen ontdek je de prachtige natuur. Diverse watervallen, bergen, grotten en bamboebossen zal je op je pad tegenkomen. Ook loop je door afgelegen bergdorpjes waar minderheden wonen. Tijdens de trekkingen is het mogelijk om te overnachten in een van deze bergdorpen.

Meer Pai tips lezen?

Wil je nog meer te weten komen over Pai en ben je op zoek naar nog meer Pai tips? Vergeet dan niet om een goede reisgids over Thailand mee te nemen op je reis. In betere reisgidsen vind je veel nuttige informatie over Thailand maar ook handige Pai tips.

Leave a Comment

Your email address will not be published. All fields are required.