Plaatsen in Cambodja

Plaatsen in Cambodja

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wil je weten welke plaatsen in Cambodja je absoluut niet mag overslaan tijdens je reis? Oriënteer je dan eerst goed om te weten te komen welke plaatsen zeker de moeite waard zijn en welke plaatsen je net zo goed links kunt laten liggen. Er is een groot aantal plaatsen in Cambodja waar je als toerist zeker aan je trekken komt. Zo heeft Siem Reap reizigers de tempels van Angkor te bieden. Eigenlijk het hoogtepunt van je reis door Cambodja. Phnom Penh trekt veel toeristen aan vanwege de indrukwekkende Killing fields. Sihanoukville is juist weer het feestparadijs met z’n prachtige witte stranden. Steden als Battambang en Kampot zijn oude Franse koloniale steden waar een heerlijke sfeer hangt. Veel plaatsen zijn interessanter dan je misschien dacht.

Overzicht van populaire plaatsen in Cambodja

Bekijk hieronder een overzicht van de leukste en interessantste plaatsen in Cambodja. Per plaats wordt aangegeven hoelang je er ongeveer zou kunnen verblijven. Lang genoeg om de belangrijkste bezienswaardigheden te bekijken en kort genoeg om je niet te hoeven vervelen! Per plaats vind je ook tips hoe je er kunt komen en tips over leuke en goedkope hotels of guesthouses!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”16″ gap=”20″ orderby=”title” item=”264″ grid_id=”vc_gid:1489096180413-ae0dbcb5-b6a4-5″ taxonomies=”10, 29, 31″][/vc_column][/vc_row]

Leave a Comment

Your email address will not be published. All fields are required.